Feb 11, 2022 18:59:55 GMT |
Post by tuccondrangati on Feb 11, 2022 18:59:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Pop! Puzzle Game Legend IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code povećanje resursa ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Pop! Puzzle Game Legend 2022 version ▞▞▞
Zabavna igra...
Samo želim da programeri znaju da jedan od vaših oglašivača otima vašu igru. Oglas za Wordscapes Search ne pruža izlaz na kraju promocije, ali čovjek je zapeo da mora igrati igru. Jedini način da se izvučete iz toga je da ubijete svoju aplikaciju. Možda toga niste ni svjesni.Molimo riješite ovaj problem jer volim igrati ovu igru. Hvala vam.
Previše dodavanja od 30 sekundi. Svaki put kad kliknem da dobijem besplatne snimke ili pređem na drugu razinu, postoje dodaci.
Ovo sam već igrao, ali na računalu. Zabavno isprobati i ne iskoristiti sve svoje mjehuriće
Ocijenio bih više da nije zbog činjenice da je boja mjehurića. Kada imate na raspolaganju samo zelenu i ružičastu boju, zašto je jedina opcija plava i narančasta? A ovo je svaka razina, nadao sam se da će imati ažuriranje i popraviti. Nisam namjeravao ni pisati recenziju dok mi nisu ostala samo dva crvena crvena mjehurića i jedini koji je iskočio bio je zeleni... Skoro obrisano preko toga. Vratimo se na glavnu točku ako igra može prepoznati boje na kraju (uglavnom) zašto ne i za ostalo?
Previše oglasa; premalo mjehurića.
Rezultat na vrhu zaslona igre je neugodan i ne dopušta igraču da vidi svoje izbore mjehurića koje će pogoditi.
Oglasi su praktički na svim razinama. Nasumično se smrzava i ova igra ima možda najdosadniji i najbeskorisniji generator nasumičnih mjehurića ikada. na primjer, recimo, ako sam na kraju razine s 2 boje, plavom i crvenom, pri čemu je crvena potrebna za potpuno čišćenje pozornice, strijelac nekako uspije odbiti mi dati boju koja mi je potrebna i umjesto toga daje mi sve plavo.
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Puzles ace
Igrao sam samo 20-ak minuta. Ako igra ostane takva kakva jest, vratit ću se i dati joj 5 zvjezdica. 😊
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Пъзели bqjr
Uživanje u igri do sada, odličan način za opuštanje.
Zabavno, ali nedovoljno pristupačno za daltoniste. Ne može se lako razlikovati između zelenih/narančastih/žutih mjehurića. Također, toliko oglasa!
Uživam u ovoj igri, samo mi se ne sviđaju nagrade i bodovi, samo želim puckati mjehuriće pjevača lol. Ipak, nemaju puno dodatnih stvari, prilično su stvarne.
Ova igra ima tendenciju pucanja sama od sebe prije nego što stignem naciljati. Nisam zadovoljan pa ću naći neku drugu igru.
Bilo je super dok se nije nastavilo rušiti! Idite pogledati oglas za dodatne snimke, ali sada se naglo ugasi, ugasi i odnese moj telefon na početni zaslon.
Banana Kong অ্যাকশন yha
Ova igra vas voli prevariti ako ne trošite novac na nju. Ne gubite vrijeme i novac
Ne možete izaći, morate isključiti telefon da biste izašli
Sviđa mi se igra, ali je prestala raditi. Ne otvara se ni kad kliknem na njega. Jako razočaran 😥 Mogu li nešto učiniti da to popravim?? Dobro je radio nekoliko dana, ali sada ne dopušta da moja olovka cilja pucati. Jedna stvar za drugom 😫 Provjerio sam ažuriranja, nijedna nije dostupna, ponovo sam pokrenuo svoj uređaj, i dalje ne radi, pa što sad?
igra je zabavna, ali vidim u što će se pretvoriti, a razine će biti gotovo nemoguće osvojiti. Mislim, bit će isto kao panda pop, ali gore jer nakon razine 5 i dalje dobivate neželjenu poštu od oglasa u izobilju. Razumijem da imam besplatnu verziju i oglase, ali na sredini razine i nakon svake razine to se dogodi i svi su to oglasi od 30 sekundi ili duže. Doslovno sam morao zatvoriti igru i ponovno je uključiti da prestanem vidjeti reklame što je smiješno. Vidim da će možda ikad 4 ili 5 biti dobro.
Zabavno na početku, ali jasno osmišljeno da vas prisili da potrošite novac za pobjedu u igrama.
nije previše lako ne previše teško, savršeno zabavno. Sad kad se dobro snalazim u igri, dolaze pljačke! Pukao sam 7 mjehurića, ali samo 5 iskočio. I nema se što zaraditi!? Ništa! Ako želite booster, platit ćete, GOTOVINU ne žetone ili svoju valutu. Srami se. Dajte više svojim igračima i oni će ostati. Već se osjećam otimano i želim nastaviti igrati, ali ne kada mi ne vraćaš!!!!!
Uživajte u premisi igre, ali koje su se lopte brže kretale.
Odlicno
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Puzzle yql
NAPOKON !!! 👏👌🤗💋 Igra s mjehurićima koja je bez nepotrebnih stvari, laka za igranje i BEZ beskonačnih podrazina, to je samo jednostavno pucanje mjehurića ODLIČNA IGRA
Sranje, kontrolne upute nisu specifične
Bilo bi bolje bez greške. Završena razina, zamrzava se, widget se vrti u krug, jedini način da se nastavite je potpuno blizu, očistite tablet i ponovno pokrenite igru.
Kupio sam hard level paket i nikad ga nisam dobio. Dali su njihovu tehničku podršku moj broj narudžbe, a oni mi ga još uvijek nisu dali!
Stalno nestajanje pucačina i put do mnogih reklama. Bilo je zabavno igrati, ali razočaravajuća je činjenica da su šuteri nestali. Idem na brisanje aplikacije
Sjajna igra, ali previše oglasa, gotovo svaki put kada dođe do oglasa, ruši se, dojadi mi ponovnog pokretanja igre
Previše oglasa za moj ukus. Polovicu vremena krug se opetovano vrti dok se oglas učitava. Jednostavno mi ovo nije zanimljivo kada se moje vrijeme troši više na čekanje oglasa nego na iskakanje mjehurića. Moj interes nije dovoljan da bih poželio nastaviti igrati, a kamoli potrošiti svoj stvarni novac na to samo da ostanem bez oglasa. Deinstalirano.
Kao i druge recenzije, igra je bila zabavna i opuštajuća. Zatim su se oglasi koji su se nekada prikazivali uz dno zaslona počeli prikazivati okomito od vrha do dna. Sada mogu vidjeti samo vanjske rubove igre. Ponovno pokretanje igre mi nije uspjelo. Ni ažuriranje aplikacije nije uspjelo. Nemoguće je igrati.
Smiješna igra, ali previše reklama (neposredno nakon svake podsesije ili čak tijekom podsesije)
Ako volite gledati reklame, ovo je igra za vas!
Previše oglasa!!!! Toliko je lako da mrzim kada vidite oglas za igru da je potpuno drugačiji nego kada ste ga preuzeli bio je balon pop bio je 3d stil na ravnoj ploči koji sam želio igrati i uopće nije ovako umjesto da koristi kontrolu pucajte odozdo, samo dodirnite lopticu na vrhu tako jednostavno da čak i beba može igrati
Zabavna igra s čistom dinamikom. Ipak, nedostaje nešto da se napravi ta 5. zvjezdica.
Oglasi su prečesti.
Sviđa mi se ova igra, ali aplikacija ima problema. Često se smrzava i moram čekati nekoliko sati da se ponovno zasvira ili je još uvijek zapeo na istom mjestu. Danas popodne sam morao deinstalirati ovu aplikaciju. Zamrznut je na vrtljivom ekranu skoro 3 1/2 sata.. Vrlo frustrirajuće. Zvijezde su s 3 prešle na 2.
Jako mi se sviđa igra, ALI mrzim nove reklame. Novi oglasi koji se pojavljuju na sredini zaslona i ostaju neko vrijeme frustriraju. Jučer sam ih imao 6 leđa uz leđa. Obično ne napuštaju zaslon dok ponovno ne pokrenem aplikaciju. Nadao sam se da će nakon ažuriranja biti bolje, ali nije. Deinstaliranje
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Puzles ace
Gdje je igra koja prikazuje složene više mjehurića. Oglasi su obmanjujući i što je s pravilima o privatnosti. Brisanje.
Igra je namještena tako da ne uspijevate tako da morate gledati reklame
Zaglavljen na istoj razini dva dana, zna koje boje trebate i ne dajte ih. Ovo nije igra na sreću 😐 Ne smeta mi platiti igru s reklamama ali
Genijalno
Vrlo zabavno i opuštajuće